Продуктов код: 71678
Наличност: В наличност
19.99 лв.

Количество

Ръчно поставете храна или съставки в мини кухненския робот, заключете капака и започнете с един бутон за бързо нарязване на храна.


Мини чопър, акумулаторен усъвършенстван мини чопър

ХАРАКТЕРИСТИКИ


МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ: Акумулаторните остри ножове Advanced Mini Chopper са бързи за рязане на чесън, джинджифил, лук, домати, ядки, зеленчуци, лед и други, идеални за дребна храна. Можете да го използвате за готвене, хранителни добавки за бебета, смути напитки.

ВИСОКО ИЗПЪЛНЕНИЕ – Този Smart Chopper е безжичен и лесен за зареждане. Свържете се навсякъде безпроблемно.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ С ЕДНО ДОкосване: Включете или изключете Smart Chopper с натискането на бутон. Дизайнът за работа с едно докосване на интелигентния чопър за храна ще освободи ръката ви, докато кълцате. Поставете храната в интелигентния чопър, заключете капака и натиснете бутона на електрическия чопър, за да нарежете равномерно храната за секунди.

СПЕСТЕТЕ ВАШЕТО ВРЕМЕ И БЕЗ РАЗХОД: Обикновено можем да направим някои предварително нарязани подправки, в случай че са били използвани, но това също губи много време. Този интелигентен чопър просто решава този проблем, позволете ви да го направите сега, времето вече не е проблем!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение