Продуктов код: 71300
Наличност: В наличност
129.90 лв. 189.90 лв.
купи на изплащане
12 x 12.66 лв.

Количество

Острието се движи от двигател, с размах назад и напред, като при прободния трион. 

Захватът на сабления трион е съвсем различен от всички други триони в колекцията на режещите инструменти. Той няма гладка основа, което го прави отличен за работа и при неудобни зони. Обикновено има приспособимо стъпало, което може да се плъзга нагоре и надолу, в зависимост от дължината на острието, с което работите, за да може да контролирате по-добре разреза. Трионът се проектира с гумиран захват, който да държите докато работите. Това помага при контрола на рязането, но също така помага да се намали усещането за вибрация на ръката и рамото по време на работа.


Акумулаторен Саблен Трион KRAFT WORLD 36V 8Ah е лек, изключително удобен трион за работа с една или две ръце. Особено подходящ за работа в труднодостъпни места. Бързо за смяна на трионите без инструменти. Разширен обхват на приложение, благодарение на уникалния бърз фиксатор за шаблони и триони.

Направляването на дълбочината може да се настрои за идеално използване на режещия нож. Широка гама от приложения благодарение на адаптирания диапазон на металорежещите машини KraftWorld. Ultra-K технология: най-висока производителност, леко зареждане и гаранция за качество.


Технически характеристики:


Напрежение на батерията:36 V

Режещ нож: 13 mm / 1/2 ”

Обороти: 0 – 3100 оборота в минута

Малко тегло: 1.300 кг


Окомплектовка:


Саблен Трион- 1 бр.

Батерии 36V 8.0Ah- 2 бр.

Зарядно устройство- 1 бр.

Ножове- 1 бр.

Пластмасов куфар за пренасяне- 1 бр.

Акумулаторен Саблен Трион KRAFT WORLD 36V 8Ah с 2 Батерии се предлага с бърза доставка, преглед и тест.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение