Продуктов код: 71201
Наличност: Разпродаден
89.90 лв. 139.90 лв.

Технически характеристики:

Акумулаторна безчеткова резачка 

2 броя БАТЕРИЯ : (21V / 5 Ah Lithium-Ion) + Зарядно

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ – Електрическият верижен трион ,можете да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 10 cm. в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този електрически трион е много подходящ за рязане на дърво, подрязване на клони на дървета, градинарство.

ИЗПОЛЗВАНЕ С ЕДНА РЪКА – Тази мини моторна резачка е с тегло само около 750грама и дължина 33 см. Всеки може лесно да го използва, не е уморително за дълго работно време.

ЛЕСЕН МОНТАЖ – Целият верижен трион е инсталиран, трябва само да използвате гаечния ключ, за да завъртите винта и да регулирате веригата, и накрая да затегнете винта. Не е необходимо да инсталирате веригата отделно.


СИГУРЕН – Интегрираната направляваща плоча може бързо да разсейва топлината, защита от претоварване и е много устойчива на падане и износване. Страхотно за вашите различни нужди.


РЕГУЛИРАНЕ НА СКОРОСТА – Двигателят може да осигури бързо и ефективно усилие за рязане. Бързо и бавно регулиране на скоростта, ниска консумация на енергия.- Размер на шината -170 мм.(работна 160 мм)

- Мощност- 550 w.

- Тегло – 0,7 кг.

- Захранване – 24 волта.


Комплета включва

- Акумулаторно тяло: 1 бр.

- Батерия 21 V: 2 бр

- Зарядно: 1 бр

- Шина: 1 бр

- Верига: 1бр

- Ключ и отверка


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение