Продуктов код: A1429
Наличност: В наличност
139.99 лв. 159.99 лв.
купи на изплащане
12 x 13.65 лв.

Количество

Бинокълът за нощно виждане е снабден с регулируем инфрачервен осветител със 7 нива на 850 nm, а оптичната система ви позволява да виждате ясно животните на тъмно или при слаба околна светлина. Три режима на работа правене на снимки, запис на видеоклипове и възпроизвеждане, с които можете да правите снимки и видеоклипове с висока разделителна способност и изключителна оптична яснота както през деня, така и при слаба светлина или през нощта.


Голям 3-инчов HD екран, който ви позволява да гледате ясни снимки и видеоклипове. 25-милиметровата диафрагма на обектива и 5-кратното цифрово увеличение ви дават широка перспектива. 


Бинокълът за нощно виждане постига 4K Full HD видео резолюция и прави снимки с 36 милиона пиксела. Функцията за разпознаване на движение може да се активира при снимане или заснемане на видеоклипове на животни, които са в движение като устройството е оборудвано и със стабилизатор на изображението.


Вградена литиево-йонната акумулаторна батерия. Инфрачервеният бинокъл с висока разделителна способност за нощно виждане има инфрачервен осветител с дължина на вълната 850 nm, който ви позволява да наблюдавате животните на тъмно в продължение на часове. Не са необходими батерии АА. 


Седем ръчно регулируеми режима на инфрачервено гледане. След включване натиснете за кратко бутона [IR+], за да активирате инфрачервената светлина, и го натиснете отново, за да увеличите настройката докато достигнете настройка 7 (максимална). Натиснете кратко бутона [IR+], за да преминете към друго по-високо ниво, или натиснете кратко бутона [IR-], за да намалите нивото. Колкото по-голямо е количеството инфрачервена светлина, толкова по-ясни изображения можете да получите с по-широка перспектива.Комплекта съдържа

1 x бинокъл за нощно виждане,

1 x каишка за носене;

1 x USB кабел.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение