Продуктов код: 79094
Наличност: Разпродаден
22.90 лв.

През последните години доста нашумяха устройствата, познати ни като Power Bank. Те представляват преносим заряд батерия, който можете да носите навсякъде с вас. Произвеждат се в най-различни форми, размери и цветове, както и с различни технически параметри, като най-добрите и най-търсените са с голям капацитет за зареждане и съвместими с всички мобилни устройства.


ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ И СЪВМЕСТИМОСТ С ВСИЧКИ УСТРОЙСТВА

Супер елегантното алуминиево тяло на артикула е удароустойчиво, с компактни размери, благодарение на което можете да го пренасяте навсякъде с вас. Съвместим е с всички модели устройства, които се зареждат с USB. Продуктът е разработен по утвърдена технология със 7 нива на защита, което го прави един от най-надеждните в своята категория. Предоставя ви огромен капацитет на батерията – няколко пълни зареждания за едно устройство. Самата батерия можете да зареждате от всяко зарядно със стандартен USB кабел или от компютър.


Този артикул е изключително полезен за всеки собственик на смартфон, таблет или друго устройство! Вече не е необходимо да се тревожите дали батерията ви ще издържи, дали телефонът ви няма да се изключи докато очаквате важно обаждане, или пък сте на почивка и искате да запечатате всеки момент на снимка, но батерията на апарата ви мига в червено. Няма значение дали сте на почивка, експедиция в планината или просто сте постоянно в движение, този уред винаги ще бъде с Вас и ще Ви бъде полезен!


ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Капацитет на устройството: 10400mAh

Input: 5V / 2A

Output: 5V / 2.1A Max

Размер: 9.5 х 7.7 х 2.10 см

Тегло: 250 грама

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

1 х Външна батерия

1 х MicroSD кабел за зареждане

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение