Продуктов код: K2100
Наличност: В наличност
45.90 лв. 59.90 лв.

Количество

Този страхотен комплект е задължителен за всеки един геймър. Изборът на правилната клавиатура, подложка за мишка, слушалки и мишка е изключително важна задача особено, ако искате, както производителност, така и забавление.


Клавиатура Ви дава по-голяма точност, благодарение на ефективността на движение на пръстите по време на въвеждането. Тя е изработена от устойчива ABS пластмаса.


Мишката притежава ергономичен дизайн, който позволява лесна употреба, подобрена производителност по време на игра. По време на работа мишката излъчва разноцветна LED светлина, чиито интензитет не може да бъде регулиран. Снабдена е с тефлонови крачета, които "предоставят" бързо плъзгане, като по този начин увеличавате ефективността по време на играта. Кабелът е много устойчив и гъвкав.


Подложката за мишка е специално създадена за геймъри. Тя е удобна, изработена е от траен материал с постоянна текстура на повърхността, ултра ниско триене за по-добър контрол и противоплъзгаща се основа, която ви осигурява стабилно и безопасно изживяване дори в най-интензивните моменти на играта.


Слушалките притежават ясен звук - без изкривявания или смущаващи честоти, за да направите качествен стрийминг, да разговаряте с любимите си играчи или да подобрите гейминг изживяването си.  Внимателно и хармонично проектирани, за да ви осигурят качествен звук.


Тип: геймърски, оптичен;


Цвят: черен.


Комплектът включва:


1 бр. мишка с кабел;

1 бр. клавиатура с кабел;

1 бр. слушалки с кабел;

1 бр. поставка за телефон;

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение