Продуктов код: JX-K8816
Наличност: В наличност
46.99 лв. 69.99 лв.

Количество

Този страхотен комплект е задължителен за всеки един геймър. Изборът на правилната клавиатура, подложка за мишка, слушалки и мишка е изключително важна задача особено, ако искате, както производителност, така и забавление.

Клавиатура Ви дава по-голяма точност, благодарение на ефективността на движение на пръстите по време на въвеждането. Тя е изработена от устойчива ABS пластмаса.

Мишката притежава ергономичен дизайн, който позволява лесна употреба, подобрена производителност по време на игра. По време на работа мишката излъчва разноцветна LED светлина, чиито интензитет не може да бъде регулиран. Снабдена е с тефлонови крачета, които "предоставят" бързо плъзгане, като по този начин увеличавате ефективността по време на играта. Кабелът е много устойчив и гъвкав.

Подложката за мишка е специално създадена за геймъри. Тя е удобна, изработена е от траен материал с постоянна текстура на повърхността, ултра ниско триене за по-добър контрол и противоплъзгаща се основа, която ви осигурява стабилно и безопасно изживяване дори в най-интензивните моменти на играта.

Слушалките притежават ясен звук - без изкривявания или смущаващи честоти, за да направите качествен стрийминг, да разговаряте с любимите си играчи или да подобрите гейминг изживяването си.  Внимателно и хармонично проектирани, за да ви осигурят качествен звук.

Съвместим е със следните операционни системи: WINDOWS 7, WINDOWS XP, WINDOWS 2000, WINDOWS 8, MAC OS, WINDOWS 10 и WINDOWS VISTA.

Свързване: USB 2.0, поддържа 3.0

Цвят: Черен

Важно: При операционна система MAC, САМО светлините не се включват, тъй като устройството е проектирано под параметрите на WINDOWS.

Комплекта включва:

1 бр. Мишка с кабел.
1 бр. Клавиатура с кабел.
1 бр. Слушалки с кабел.
1 бр. Подложка за мишка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение