Продуктов код: 71346
Наличност: В наличност
25.99 лв.

Количество

Зелен лазер-показалка


Спецификации:


Това е един полезен артикул за фотографи, художници, астрономи, учители, студенти, екскурзоводи, спасители, строителни инженери и работници, учени, охрана. При разходка на домашни любимци (кучетата и котките обичат преследването на лазерната точка)

Артикула представлява зелен лазер със система за забавление. Предната част е конструирана по начин да може да се върти приставка накрая на лазера и да пречупва светлината в множество движещи се точки. 

При въртенето на приставката се получава страхотен светлинен ефект - подобен на ефектите в дискотека. Приставката може да бъде премахната и артикула да се ползва с насочена светлина.

Лъча се наблюдава по цялото протежение и може да се ползва за показване на отдалечени обекти. Дължината на лъча е с дължина до 8 км. Солидна алуминиева изработка, лазера е снабден и със заключваща система в задния край.

Заключващата система е предвидена в случаите в които искате да предотвратите достъп на не оторизирани лица, деца и т.н. Ключалката е с две ключета.

Артикула е захранен с мощна презареждаема батерия модел 18650/3800mAh 3.7V. В комплекта има включено зарядно устройство за акумулаторната батерия, зареждането става на 220 волта, от електрическата мрежа.

Наличие на удобна каишка за носене

Дължина на вълната: 532 nm.

Обхват на лазера: 1000 метра.

Батерия: 18650 Li-Ion Батерия.

Работно напрежение на батерията: 3.7-4,2V.

Заключващ предпазен механизъм .

Размер: Дължина 160 мм. Дебелина 2.3 мм. 

Тегло на целия комплект: 320 гр.


Предупреждение: 


Да не се свети към очите на други хора, може да доведе до сериозни увреждания на зрението. 

Да се пази далеч от деца. 


Комплекта включва:


1 бр. Лазер HL-303.

1 бр. Зарядно за батерии.

1 бр. Акумулаторна батерия модел 18650.

2 бр. Ключове за заключване.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение