Продуктов код: 516
Наличност: В наличност
209.99 лв.
купи на изплащане
12 x 20.47 лв.

Количество


Кафемашина за капсули и мляно кафе SOKANY е специално създадена за истинските ценители на ароматното кафе, като предоставя възможност за използване на два вида капсули и приготвяне на мляно кафе. На разположение е двойна цедка , което ти позволява да направиш едновременно 2 чаши кафе, а можеш да избереш късо или дълго еспресо .
Всичко е толкова просто - само с едно движение може да приготвиш идеалната напитка по свой избор. Кафето ще бъде с плътен кадифен каймак, благодарение на системата с високо налягане - цели 19 бара.
Практичният резервоар за вода се отстранява лесно, за да можеш да го напълниш директно от чешмата. Вече избираш не когато си купуваш машина, а когато си правиш кафе.

Мощност: 1450W
Помпа: 19 bar
Прозрачен резервоар - за максимално удобство и лесно пълнене и почистване
Капацитет на резервоара за вода: 600 мл
Ръчно поставяне и изваждане на капсулата
Възможност за ръчно или автоматично спиране
Индикация с различна система
С 3 разли чни приставки: капсули Долче густо , капсули Неспресо , мляно кафе
Пристига в оригинална опаковка
С компактните си размери и стилен дизайн машината е подходяща дори и за най-малките пространства и ще подхожда на всяка кухня.

Тавичката за отцеждане е подвижна , за за я почистиш по-лесно.
Бутон за късо кафе
Бутон за включване и изключване
Бутон за дълго кафе

ВГРАДЕНА СИСТЕМА ЗА ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ
Уредът автоматично влиза в енергоспестяващ режим, след като машината не работи в продължение на 15 минути. Това допринася за намаляване на консумацията на електроенергия. ; Персонализирай своя собствен изключителен вкус! Вградена функция памет
Натисни продължително бутона за късо или дълго кафе и го задръж докато кафето достигне желаната дължина. След пускане на бутона машината автоматично ще запамети последно зададените настройки.
Гаранция 24месеца.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение