Продуктов код: M90180
Наличност: В наличност
29.90 лв.

Количество
Комплектът се състои от повдигащ лост и четири подложки с колела, които ви помагат да повдигате и премествате по-лесно мебели, хладилници, перални и други тежки предмети във Вашия дом. Продуктът притежава ергономичен дизайн, което спомага лесно да ги поставите под тежки мебели и обемисти устройства, за да ги преместите, без да напрягате ръцете и кръста си. Трябва само да ги повдигнете с лоста и да поставите колелата в 4-те ъгъла. Не са необходими инструменти и сглобяване.


Комплектът е удобен за ползване в дома при ремонт, обзавеждане или разместване. Може да се използва по всякакъв вид гладка повърхност като паркет, мозайка, циментов под, балатум и т.н.


Начин на употреба: Поставете повдигащият лост под мебелите, за да ги повдигнете( повдигайте мебелите до 5 сантиметра, за да избегнете накланяне на мебелите) и добавете четирите подложки с колелата в ъглите. След това лесно плъзнете мебелите до желаното място.  Рамото (повдигащият лост) има подвижна Z-образна планка за повдигане, която се върти около оста си на 180 градуса и позволява повдигането на мебелите от всяко положение. Подложките са снабдени с диск с грапава повърхност, която не им позволява да се изплъзнат и изместят по време на преместването. Дискът се върти около оста си. Това позволява подложките да бъдат правилно позиционирани под товара и при придвижването лесно да се насочва в желаната посока.


Характеристики:


Товароносимост: 150 кг.(на подложка)

Размери подложки: 8 x 10 x 3 см.

Размери Рамо: 32 см.

Материал: рамо (повдигач) - стомана, колелата (подложките) са изработени от ABS пластмаса; 

Цвят: червен;

Комплектът включва:


1бр. повдигащ лост;

4бр. подложки.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение