Продуктов код: 71654
Наличност: В наличност
24.99 лв.

Количество

Можете да го използвате у дома, в офиса или по време на спортни

занимания и да си осигурите правилна и изправена стойка без болка!

Коректорът се наглася с адаптивни презрамки и е подходящ за деца, жени и мъже от всяка възраст.

Коректорът на стойката помага за подобряване позата на тялото като придърпва раменете назад. Подарете си правилна и изправена стойка!

Подобрете стойката на тялото си бързо и лесно!

Коректорът на стойката помага за подобряване позата на тялото. Регулируемият колан придърпва раменете назад и коригира позицията на гръбначния стълб. Независимоот естеството на ежедневието ни, коректорът постоянно ни помага да стоим изправени, осигурява надеждна подкрепа и стабилност в горната част на гръбначния стълб. Помага на тялото да свикне с правилната стойка и го “предупреждава”, когато позата е неправилна.

Правилна стойка и здрав гръбначен стълб

В ежедневието често забравяме за позата на тялото си и подсъзнателно поставяме раменете си напред, което се отразява на стойката на цялото тяло. Коректорът регулира стойката при ежедневните задачи и има положителен ефект върху нашата работоспособност. Носете го и на работа - само няколко часа на ден значително ще подобрят начина, по който се чувствате и ще подпомогне правилната позиция на тялото ви и при това остава напълно невидим под дрехите!

Коланът е изработен от висококачествен еластичен текстил със здрави вътрешни и външни шевове. Пасва перфектно на формата на гърба.

Подходящ е както за мъже, така и за жени. Независимо дали спортувате, работите в градината, офиса или просто за ежедневна употреба.


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение