Продуктов код: 71104
Наличност: В наличност
16.90 лв.

Количество

Представяме ви органайзер за обувки Shoes under, побиращ в себе си до 12 чифта обувки. С този незаменим помощник съхранявате вещи, които в момента не използвате. Съхранени вътре, те няма да ви пречат и да заемат място. Органайзерът осигурява достъпност до всяка една вещ, без излишно търсене. С него пoдpeждaтe вcич?o зa бpoeни минyти. А при нужда, го откривате още по-бързо. Ѕhоеѕ undеr е нeoбxoдим a?cecoap зa вce?и дoм.


ОПИСАНИЕ:

С този удобен органайзер ще можете да подредите вашите обувки (а и не само) на избрано от вас място - в гардероба, в килера, под леглото, в кухнята, във всекидневната, на тавана, в мазето, в спалнята, в гаража. Така ще ги запазите в чист вид и ще ги предпазите от замърсяване, намокряне, прах, от палавите ръчички на децата или от острите зъби на домашните любимци, докато не ги използвате. Органайзерът ще въведе ред в дома ви и ще можете да използвате пространства, които до сега не сте. Ще ви помогнете да извлечете максимума от всяко място, колкото и малко да е то.


КАК ФУНКЦИОНИРА:

Отворете ципа, повдигнете капака на органайзера и поставете в отделенията вашите обувки. В него може да съхранявате и други вещи като играчки, чорапи, инструменти, шалове, летни дрехи, шапки, ръкавици, прибори, чаши, купички, книги, учебници и каквото ви дойде на ум, което няма да използвате в близко време. Органайзерът може да се пере, като това няма да наруши целостта му. Той е практично решение за съхранение и оптимизиране на пространството, както и за организиране на вещите. Може да се постави под леглото, върху гардероба или на други места.


ДИЗАЙН:

Органайзерът е изработен от качествена полиестерна материя с меки прегради и пpoзpaчeн РVС ?aпa?, който се затваря c цип. Капакът позволява с един поглед да намерите обувките, които ви трябват, без да се налага да го отваряте. Има практична дръжка за по-удобно пренасяне. Снабден е с 12 еднакви отделения, които са с правоъгълна форма. Дизайнът на органайзера е изчистен. В бежов цвят е. Той е изключително лек.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Размери: 54 см * 64 см * 12 см;

Съдържа 12 отделения;

Размери на едно отделение: 27 cм * 10,5 cм * 12 cм.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

Органайзер за обувки Shoes under.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение