Продуктов код: 71203
Наличност: В наличност
19.90 лв.

Количество

Удобството по време на шофиране, е от първостепенна важност за безопасността. Поставката има възможност за завъртане на 360 °, което ви дава възможност да изберете подходящ ъгъл, който е най – удобен за вас. За направата на поставката са използвани нов вид ABS материали, които са екологично чисти и имат висока издръжливост при резки температурни промени, които могат да възникнат във вашия автомобил, когато той е оставен продължително време на открито при различни атмосферни условия. Поставката има практичен и олекотен дизайн, който е стабилен, но не натоварва огледалото за странично виждане с излишно тегло.


ОСОБЕНОСТИ:

Изработен от чисто нов ABS материал, екологичен и издръжлив;

Подходящ за повечето модели мобилни телефони;

Може да се завърта на 360 ° и различни зрителни ъгли могат да се регулират свободно;

Приета е конструкция на катарамата, която е удобна за бързо разглобяване и монтаж;

С пяна (или меко лепило) върху контактната част на мобилния телефон, той може ефективно да предпази мобилния телефон от надраскване.

ДИЗАЙН:

Поставката има практичен и олекотен дизайн, в черен цвят, който да е едновременно стабилен и не утежнява огледалото за обратно виждане. В горната си част тя има П – образна конструкция с издадени елементи, които са предназначени за стабилно захващане към огледалото за обратно виждане. Между долната и горната част на поставката има свързващ елемент, който е подвижен и позволява завъртането и под различен ъгъл. Долната част на поставката, е държача за мобилни устройства, който може да се регулира в зависимост широчината на мобилното устройство, запазвайки го стабилно, без опасност от изпадане и получаване на повреди.


КАК ФУНКЦИОНИРА:

Може да се фиксира към огледалото за обратно виждане на автомобила, може да се завърти на 360 градуса, просто и практично. Има възможност за регулиране спрямо размера на огледалото и мобилното устройство.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Поставка за мобилни устройства за автомобил;

Спецификация на опаковката: 57 х 55 х 42 см;

Нето тегло 135 гр;

Цвят: черен.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

1 бр. Поставка за мобилни устройства върху огледалото за обратно виждане на автомобил;

2 чифта Пластири за електроди;

1 бр. Ръководство;

Транспортна опаковка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение