Продуктов код: 1KVA
Наличност: В наличност
579.99 лв. 699.99 лв.
купи на изплащане
12 x 56.54 лв.

Количество

Соларен хибриден инвертор е монофазен хибриден инвертор, който позволява оптимално оползотворяване и интелигентно съхранение на енергията за покриване на възможно най-голяма част от собствената консумация на електроенергия, като същевременно увеличава сигурността на енергийното захранване. Устройството съчетава в себе си иновативен високочестотен инвертор пълна синусоида от най-ново поколение с високоефективен соларен MPPT контролер, интелигентно управление на акумулаторните батерии, както и аварийно резервно захранване. Изключително високата адаптивност на соларния инвертор се допълва и от широкия спектър налични комуникационни интерфейси. 

Инверторът НЕ Е подходящ за работа с литиеви батерии и НЕ предлага възможност за спаралелване!!!

Той може да работи както следва:

С включени соларни модули, мрежа и батерии
С включени само соларни модули и мрежа /без наличие на батерии/
С включена мрежа и батерийна група /без наличие на соларни модули/ - основно се използва за UPS инсталации
С включени соларни модули и батерия /без наличие на външна мрежа/ - режим автономна система


Режими на работа на инвертора:

Режим SBU - режим даващ следния приоритет Соларни панели=>Батерия=>Мрежа. При избор на този режим инсталацията ще захранва консуматора с приоритет от фотоволтаиците, ако енергията не е достатъчна ще допълни от батериите, при падане на напрежението на акумулаторната група под зададеното минимално такова /от настройките на инвертора/, ще се включи и мрежата. Мрежата ще подпомага соларните модули /само ако е необходимо/, след като батериите възстановят определено ниво на заряд /настройва се/, системата ще премине отново в режим на солар=>батерия.
Режим SUB - режим щадящ батерийната група. Консуматорите ще се захранват осново от соларните модули, като при недостиг на енергия ще се включва мрежата. Батериите, ще се включа само и единствено при отпада на захранването. Този режим е подходящ за обекти с чести прекъсвания на захранването.
Режим UPS - при този режим консуматорите ще бъдат захранвани само от мрежата, при отпадането на мрежата, консумацията ще се покрива от соларните модули и батериите.


Основни характеристики:

Модел: PS 1 KVA;
DC Input: 12VDC;
AC Input: 230VAC, 50HZ, 7.5A;
AC Output: 230VAS, 50HZ, 800W

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение