Продуктов код: 70248
Наличност: В наличност
25.99 лв.

Количество

Трубка говорител за радиостанция Baofeng UV-5R и BF-888S, UV-6r, UV-82 и тн (без 9R) улеснява комуникацията. С него не се налага да местите уоки-токито, за да изпратите или получите съобщение. Само трябва да захванете устройството на удобно място и да го ползвате за слушане и говорене.


Отличава се по това, че изпраща съобщението директно от устата на оператора. Това означава, че микрофонът не е чувствителен към заобикалящия шум и общуването е по-ясно и чисто като звук.


Употребата на трубка е особено важна и полезна за хора, чието внимание е постоянно ангажирано, като например шофьорите на превозни средства. Моделът е предпочитан и от служители на сигурността за охрана на летища, казина и други.


В предната част на корпуса е разложен светлинен индикатор, който показва, че съобщението е изпратено успешно. По този начин по-лесно и бързо се ориентирате.


На гърба на уреда е предвидена удобна щипка, която се върти на 360 градуса. С нея може да захванете микрофона на най-удобното място и да го въртите според желанието си.


Кабелът на самия говорител е дълъг около 60 см в неразтегнато състояние, което го прави мултифункционален и комфортен по време на употреба. Позволява голяма мобилност, дори ако използвате радиостанцията в автомобил.


Моделът е съвместим с радиостанции Baofeng от серията BF-888S и UV-5R.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

PTT микрофон и говорител

Съвместими модели: Baofeng UV-5R, UV-5RA, UV-5R Plus, UV-5RB, UV-5RE, UV-5RC,UV-6r ,UV-82 и BF-888S

Двоен жак: 3.5 мм; 2.5 мм

Цвят: черен

Дължина на кабела в неразтегнато състояние: около 60 см; в разтегнато около 135 см

Размери: 7.5 х 5 х 2 см

Тегло: 78 гр

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти