Продуктов код: 71646
Наличност: В наличност
24.99 лв.

Количество


Чадър – сенник за автомобил
Традиционните сенници понякога създават излишни затруднения и отнемат време за поставяне. Забравете за тези грижи с този нов и иновативен продукт – чадър-сенник за автомобил. Поставя се лесно, осигурява добра защита и значително намалява температурата. С него пестите време, когато бързате, а същевременно ограничавате неблагоприятния ефект на изгарящото лятно слънце върху вашия автомобил.

Сенникът има механизъм, с който се борави бързо и лесно. Той се разтваря досущ като чадър, след което се поставя на предното стъкло и се закрепя върху таблото на автомобила. Материята, от която е направен, предпазва колата от UV лъчите и понижава температурата. Така се намалява риска от напуквания, изхабявания и избледнявания в следствие от силните слънчеви лъчи и високите температури – салонът на превозното средство се запазва и съхранява за по-дълго.

Когато не го използвате, може да го приберете в удобно за вас място. В сгънато състояние сенникът не заема излишно пространство, благодарение на компактния му размер.

Характеристики на продукта:
Размер: 135 cм x 75 cм
Материал: необработена коприна и титаново лепило

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение