Продуктов код: 10-41
Наличност: Разпродаден
39.90 лв. 44.90 лв.

Омръзна ли ви да търпите болките във врата, гърба и общо казано по цялото тяло? Има доста приятно решение на този привидно неразрешим дискомфорт.

Представяме ви удобната шиацу възглавница, с чиято помощ ще забравите всяка болка и ще се насладите на несравним комфорт. Заседналият начин на живот, продължителното седене на бюро или дългите пътувания с автомобил болезнено сковават мускулите и сухожилията във врата и гърба. Напълно безвреден, значително полезен и безотказен метод да се отървете от болежките и дискомфорта е чрез шиацу масаж.


КАК ФУНКЦИОНИРА?

Трябва да поставите специалния колан на облегалката на седалката на колата или на стола си, след което да го включите. Ще усетите мигновено облекчение в раменете, врата, гърба или краката. 

  • При натискане на бутона веднъж – стандартно стартиране на горещо компресиране + масажиране 60 секунди автоматично трансформиране на ротацията напред.
  • При повторно натискане - стандартно стартиране на горещо компресиране + масажиране назад автоматично трансформиране на ротацията напред.
  • При натискане на бутона три пъти - спиране на горещо компресиране. Нормално масажиране.
  • При натискане на бутона четири пъти - масажора спира да работи.

ДИЗАЙН

Моделът е изработен от висококачествена кожа, за да осигури дискретно и приятно докосване с вашата. Елегантната визия предразполага употребата му навсякъде. 


ЛЕСЕН ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Възглавницата е в комплект с адаптер за захранване на 12V и 220V, за да използвате джаджата винаги, когато имате нужда да облекчите болките от прекалено заседяване или голямо натоварване.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Подобни продукти