Продуктов код: 70041-3
Наличност: В наличност
26.90 лв. 38.90 лв.

Количество


 

RIDDEX - уред против гризачи, хлебарки, мравки, паяциИновативна технология за защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки.

Ридекс Pestrepeller реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки, като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz. Уредът може да се използва и като осветително тяло – при натискане на бутона в горната част, корпусът светва с красива мека синя светлина. Използва се патентована Digital Pulse технология от Motorola с Freescale микропроцесор. Ридекс Про създава непоносима среда за вредителите, дори и в стените, прогонва ги далеч от дома ви. Едно устройство се грижи за около 200 кв. м. Устройството "Riddex Pro Plus" е безопасно за домашни любимци, с изключение на хамстери и други гризачи.Безопасно е за деца, домашни любимци и електрониката.

Включете "Риддекс Про Плюс" в стандартен електрически контакт за най-малко две седмици! Независими лабораторни тестове са доказали, че Riddex Pro Plus наистина работи. Той държи далеч вредителите по 24 часа на ден! Зелената светлина показва, че устройството работи правилно.


Работна честота: 20 kНz – 65 kНz

Размери: 100 x 60 x 50 мм.
Тегло: 80 гр.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение