Продуктов код: 71179
Наличност: В наличност
29.90 лв.

Количество

Точкова мултифункционална зеленчукова купа - ренде за нарязване и рендосване на зеленчуци и плодове. Отстранява водата на измитите зеленчуци. Всяко добро домакинство се нуждае от чистота и организираност в кухнята. Също и от добра функционалност на уредите, които притежава. За любителите на различни видове зеленчукови ястия и салати и други кулинарни специалитети, би било истинска радост да притежават съчетанието от купа и ренде. Бихте могли да забравите за тъпите ножове и старите ръждясали железни рендета. Този уред, съчетание от купа и ренде е прекрасен помощник в кухнята, особено когато семейството споделя принципите на здравословното хранене. Комплектът от купа с рендета и решетка улеснява много настъргването и нарязването на тънко на различни плодове и зеленчуци.    


ОСОБЕНОСТИ:

Купата – ренде не е твърде обемна и е много лесна за почистване, тъй като е разглобяема. Приставките - рендета са седем на брой и имат различни предназначения, в зависимост от крайния продукт, който искате да получите – от ситно настърган морков и краставица, през слайсове домат или тиквичка до гофрирани слайсове за пържени картофи. Отделно към уреда притежавате и пластмасова ръкохватка със специален шиш, към които да прикрепяте твърдите зеленчуци, особено кореноплодните. Така можете да стържете, без да се притеснявате от нараняване на пръстите си. В добавка към всичко това получавате и удобна идеално наточена пластмасова белачка.


ДИЗАЙН:

Корпусът на купата е кръгъл, като към него е прикрепена разглобяема цедка в същата форма. Това помага настъргването, измиването и изцеждането на зеленчуците да се извършва в един и същ мултифункционален уред. Купата е удобна с ергономична дръжка и малки крачета отдолу против хлъзгане.


КАК ФУНКЦИОНИРА:

С купата – ренде Sortex и нейната специална приставка, можете да настържете всичко – на лентички, слайсове и ивици. Освен за плодове и зеленчуци, тя е подходяща за рязане на различни видове сирена и кашкавали.


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Марка: Sortex;

Материал: PP (полипропилен);

Цвят: бял и сив, син и сив;

Размер: 22 * 15 * 11см;

Тегло: около 650 грама ;

Опаковка: оригинална продуктова картонена опаковка.


СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:

1 бр. Купа – ренде с цедка;

6 бр. Рендета (Приставки към купата);

1 бр. Пластмасова белачка;    


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение