МЕНЮ
КОЛИЧКА

Радиа

В онлайн магазина 7online.bg винаги може да закупите радио от водещи производители. Нашата гама е много широка!
Повечето приемници поддържат възпроизвеждане на MP3 файлове. Някои модели имат дисплей. Размерите и теглото на приемниците могат да варират значително. Миниатюрните модели са предназначени за използване предимно в мобилен режим.
Има няколко фактора, които трябва да имате предвид при избора на радио. Едно от най-важните свойства на приемниците е видът на захранването. Има, както напълно автономни модели (захранвани от батерия или контакта), така и приемници с комбинирано захранване (последните осигуряват възможност за използване не само на автономно захранване, но и на мрежово захранване).
По-голямата част от радиостанциите поддържат FM лента, която се излъчва в почти всяко повече или по-малко голямо населено място. FM станциите са налични и в селските райони в непосредствена близост до горните населени места. За добро предаване на сигнала във FM обхвата е необходима пряка видимост. "Обхватът" на предавателите на FM станции обикновено варира от 30 до 100 км. В планинските райони стойността на този показател е много по-скромна. Някои модели имат поддръжка за други диапазони.
Радиоприемниците могат да са много полезни, за хора в различни условия на живо (градски/селски, по време на път, докато трае пътуване и т.н.). Този тип технология не отстъпва позициите си, дори в условията на обществена мобилна интернет връзка. Това е лесно обяснимо, тъй като възможността да слушате любимите си радиостанции, без да се „обвързвате“ с мобилни устройства, се оценява от много хора.

Код на продукт: 115BT
Ретро радио MEIER M-115BT с дистанционно, Bluetooth, USB, SD, FMУникален ретро дизайн с класическа скала за търсене на радиочестотите.Високa разделителна способност и качество на приемания сигнал!Силен и качествен звук!Радиоприемник с вградена сменяема акумулаторна батерия, възможност за ползване на..
59.90лв.
Соларно Радио - Bluetooth USB и Фенер Соларно Радио - Bluetooth USB и Фенер
Hot -20 %
Код на продукт: FP-9006-BT-S
Характеристика:   -Високо чувствителен тунер -Телескопична антена -Радио обхвати: AM/FM/SW 6-Бандов тунер -Bluetooth - може да слушате музика от телефона -Слот за USB флашка -Слот за Micro SD карта памет -Фенерче вградено странично -USB изход 5V за зареждане на телефон ..
39.90лв. 49.90лв.
Соларен фенер с bluetooth Соларен фенер с bluetooth
-20 %
Код на продукт: 71222
Многофункционален фенер с вградена акумулаторна батерия, Bluetooth, радио, лампа и соларен панел. Можете да го вземете в гаража, сред природата, за лов и риболов, на вилата и където пожелаете.    Фенерът е с компактни размери лесен за пренасяне, благодарение на пластмасовата вградена дръжка ил..
39.90лв. 49.90лв.
Мобилна Соларна Система с Радио Мобилна Соларна Система с Радио
-33 % Няма наличност
Код на продукт: GD2000
Соларната система е страхотен аксесоар за всеки дом, градина или каравана. Изключително подходяща за използване на къмпинг, туризъм, риболов, за осветление в градината или за зареждане на електроуреди.   Ще реши проблема с липсата на електроенергия в горските хижи и друг тип обитаеми местности..
59.99лв. 89.90лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)