Добре дошли в нашия онлайн магазин 7online.bg!
Може да изберете и закупите преносим аудио плейър от нашия онлайн магазин.
Музикалната информация или списъкът с функциите на преносимия плейър се показват на голям LCD дисплей под формата на цветни интуитивни икони. Плейлистът в аудио плейърите се управлява удобно с помощта на механични бутони, разположени на тялото на аудио плейъра, но някои модели са оборудвани със сензорен екран за същата цел.
Преносимите аудио плейъри създават доста висока мощност, тъй като звукът се извежда към слушалките без изкривяване или загуба на сигнал. Усъвършенстваните модели плейъри поддържат почти всички некомпресирани аудио формати, като WAVE, както и добре познатите висококачествени FLAC, ALAC, AAC, APE и други. Някои модели не работят с видео и изображения, но базираните на Android OS опции могат да се справят добре с тях.
Звукът, който тези плейъри могат да издадат е пълен с драйв и живот, басът е много детайлен - това е особено очевидно при свирене на джаз, класика, оркестрови мелодии и тежки стилове музика. Поради това всеки музикален инструмент в композициите е отделен един от друг и не изчезва, а ниските честоти не се слива в непрекъснато бръмчене.
Мултимедийните аудио плейъри са много по-сложни. Моделите Hi-Fi плейъри имат висококачествен звук и се оценяват от любителите на музиката, които наистина се наслаждават на музиката.
MP3 плейърите са много компактни по размер, но в същото време им липсват повечето полезни функции. Такива плейъри са предназначени да възпроизвеждат музика само в един формат.
мултимедийни аудио плейъри.
mp3 плейъри;
Съществуват две категории аудио плейъри:
Компактният аудио плейър е устройство, чиято основна задача е да възпроизвежда музика. В днешно време за слушане на музика най-често се използват смартфони. Те станаха популярни поради своята гъвкавост, но мобилните устройства не са в състояние да произведат наистина висококачествен и жив звук на точните честоти - това е самият звук, който постоянно липсва.
Днес музиката ни придружава навсякъде и почти през цялото време - при всякакви пътувания, пътешествия или просто на почивка. Може случайно да забравите ключовете, чадъра или документите си у дома, но почти винаги вземаме със себе си преносим аудио плейър. Аудио плеърите се превърнаха в наш верен спътник. Това малко устройство с размерите на смартфон ще ви поддържа с приятна музика по време на пътуването и ще ви даде удоволствие от изключителното качество на всяка нота.

Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)