МЕНЮ
КОЛИЧКА

Микрофони

Имате нужда от професионален микрофон или безжична радиосистема? Ние ще ви помогнем да направите избор. Каталогът на сайта 7online.bg съдържа жични и безжични микрофони, комплекти двойки микрофони и още много. Всички продукти са качествени и обещават високо ниво на звук и чисто. Най-голямото им предимство е, че могат да се поръчат на много изгодни цени.
Качествено заснет звук е половината от успеха на изпълнение, запис, излъчване. Разбира се, не можете без добър микрофон или радио система. Как да изберем правилния модел? На първо място, трябва да се обърне внимание на характеристиките, които формират качеството на микрофоните: чувствителност, номинален честотен диапазон, характеристика на посоката.
В професионалната работа се използват кондензаторни и динамични микрофони. Първите се справят отлично с падането на звуковото налягане, не улавят външен шум и са оптимални за сценични изпълнения и запис на силни звуци. Динамичните устройства са надеждни, не се страхуват дори от падане. Те са лесни за използване и работят с години.
В каталога ще намерите жични и безжични микрофони, радио системи, създадени с помощта на съвременни технологии. Асортиментът включва модели, които са на достъпни цени, не много известни производители, но заслужаващи внимание.
На страниците на 7online.bg може да се запознаете с всички актуални предложения микрофони.

Код на продукт: 70647
Обичате да пеете, имате музикален усет и организирате караоке паритита? Предлагаме ви комплект от 2бр. микрофони WG-888, изключително подходящи за караоке партита.Технически характеристики:Честота: 100Hz ~ 15KHz;Чувствителност: -74dB 3dB (0dB = 1V / Pa при 1KHz);Материал: пластмаса;Дължина на кабела..
18.90лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)