Онлайн магазинът 7online.bg ви предлага да купите фолиа за автомобили с доставка в цялата страна. Разполагаме с широка гама авто фолиа в различни цветове, с гланцова или матова повърхност, прозрачен и полупрозрачен.
Изборът зависи само от вашите предпочитания. Виниловият тунинг е уникална възможност да направите автомобил стилен и запомнящ се без използването на скъп аерограф.
Собствениците на автомобили предпочитат да купуват самозалепващ филм по няколко причини. Първо, колата изглежда впечатляващо и стилно. Второ, фолиевото опаковане е много по-евтино в сравнение с конвенционалното боядисване, а резултатът не отстъпва нито по естетика, нито по качество.
Желанието да защитите колата си от драскотини и дефекти е друга причина да закупите фолиева обвивка. Фолиото е устойчиво не само на различни механични повреди, но и на отрицателните ефекти на факторите на околната среда. Такъв филм надеждно предпазва автомобила от корозия, прилепва плътно към повърхността и не позволява на влагата и въздуха да преминават.
Авто фолиото се предлага на достъпна цена. Разнообразието от цветове и видове фолио гарантира почти неограничени възможности за настройка на автомобили. Колата може да бъде облепена с филм от същия цвят или да се създаде оригинален модел от много малки елементи с различни текстури и цветове.
Цялото многообразие от фолиа за автомобили може да разгледате тук на страниците на 7online.bg.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)