Запомнете, гуми, които са идеално балансирани по всички характеристики, не съществуват! Това е технически невъзможно.
Например, гумите за дъжд ще са добри по време на силни валежи, но в същото време те ще загубят характеристиките на управление и спиране спрямо моделите, предназначени за активна работа при високи летни температури на суха и мокра настилка.
Така например, моделите спортни гуми не могат да са икономични и в същото време да имат висока устойчивост на износване. В допълнение, протекторът на спортните гуми във външната област на рамото на протектора често има по-малка дълбочина на блока. От една страна, това намалява скоростта на аквапланинг по време на маневриране, а от друга страна подобрява управлението чрез увеличаване устойчивостта на протектора в рамото на големи странични динамични натоварвания.
Еко гумите ще се представят най-добре при дълги пътувания в тих режим на шофиране, което позволява на водача да се наслаждава на тихо пътуване, гладко движение и минимален разход на гориво. В същото време не трябва да очаквате спортна реакция на кормилното управление, най-късия спирачен път на суха и мокра настилка или висока скорост на пренареждане от гуми от еко-класа.
И така, когато избирате гуми, дайте приоритет на най-важните приоритети сред основните експлоатационни свойства на каучука, сред които са:
Икономика;
спирачни свойства (сух, мокър асфалт);
управляемост;
скорост на пренареждане;
устойчивост на аквапланинг;
шофиране и акустичен комфорт;
устойчивост на износване и др..
Всичко това може да откриете в предложенията на онлайн магазин за гуми и джанти 7online.bg!
Приятно пазаруване!

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)