Онлайн магазинът 7online.bg ще ви радва с разнообразие от зарядни устройства за автомобили. Тук ще откриете различни модели, адаптивни за всякакви ситуации.
Някои зарядни устройства за автомобили са оборудвани със специални конектори. Най-често срещаният тип конектор е microUSB. Най-важният параметър на зарядните за автомобили е максималният изходен ток. Стойността на този индикатор често показва колко бързо може да се извърши процесът на зареждане. В някои случаи изходният ток няма значение, тъй като устройството, което играе ролята на мивка, не може да получи по-бързо зареждане с по-голям ток.
При избора на зарядни за кола типът на конектора е от първостепенно значение. Повечето зарядни за кола имат един или повече USB портове, към които може да свържете необходимите кабели.
Източникът на захранване е гнездото на запалката. Работата на зарядните за автомобили не изисква спазване на специфични стандарти за безопасност. Специални умения също не са необходими. Ще трябва само да се уверите, че има захранване в бордовата електрическа мрежа на автомобила. За да функционира запалката е необходимо да стартирате двигателя или стандартната батерия на автомобила да бъде заредена до необходимото ниво.
Зарядните за автомобили са много популярен вид технология. Това не е изненадващо, тъй като възможността да гарантирате използването на необходимото оборудване е много важно, когато пътувате с кола. Може да зареждате батерията на смартфон, таблет, навигатор, електронна книга, мобилен телефон или друго устройство.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)