МЕНЮ
КОЛИЧКА

Информация за доставка


Приемане на поръчка и изпращане:(Понеделник-Петък) - от 09:00 ч. до 15:00 ч. - изпращане на същия ден. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката.При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1 /един/ работен ден.


(Събота) - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
(Неделя) - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
(Официални празници) - Обработват се в следващия работен ден.
При получаване на стоката Клиентът подписва придружаващите я документи.


Доставка:


Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Econt" в  посочен от Вас офис или до ваш личен адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  


„Виконт ВП“ ЕООД не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от „Виконт ВП“ ЕООД обстоятелства.


Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. 0887 388 000


Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на тел 0887 388 000 за отстраняване на несъответствието.