Продуктов код: 71272
Наличност: В наличност
25.90 лв.

Количество

Многофункционален предавател: FM предавателят е проектиран с 3 USB порта, два порта са портове за бързо зареждане, QC 3.0 и PD 18W, а другият е порт за флаш устройство 5V/1A.

Зареждайте две устройства едновременно, след което можете да споделите USB порта за зареждане на кола с приятелите си. Безопасно зареждане на вашето устройство, без да повредите батерията.

Вграден микрофон: Има вграден микрофон с технология за премахване на ехото и шумопотискане (CVC), за да ви предложи ясен разговор. Само с едно щракване при получаване на обаждане, Bluetooth FM предавателят ще ви осигури функцията за свободни ръце и по-безопасно шофиране.

Лесна работа: Просто натиснете продължително бутона CH, за да изключите захранването и няма нужда да го включвате или изключвате от контакта на колата си всеки път, междувременно това няма да повлияе на функцията за зареждане при зареждане, спестявайки по-добре батерията на колата.

Bluetooth безжичен дизайн: Този автомобилен Bluetooth FM предавател поддържа Siri и Google Assistant, натиснете продължително бутона за повикване за 3 секунди, за да активирате. Отпуснете ръцете си, докато шофирате, без да е необходимо да гледате надолу по телефона, за да осигурите безопасно шофиране.

Защита на безопасността: Bluetooth FM предавателят има вградена защита от свръхток, защита от пренапрежение, интелигентен контрол на температурата и защита от късо съединение, за да ви гарантира по-безопасно шофиране.


Безжична версия: V5.0

Артикул: C68

Работно разстояние: 5м

Формат и капацитет на флаш диск U: FAT32, max64G

FM честотен диапазон: 87.5MHz-108.0MHz

Съвместим аудио формат: MP3.WMA.WAV.FLAC

Съвместим с Bluetooth протокол: A2DP/AVRCP/HSP/HFP

Поддръжка на оранжево бързо пълнене: QC3.0 протокол (DC 3.6-6.5V/3A,6.5-9V/2A,9-12V/1.5A)

Поддържа Type-C: PD18W: (DC5V/3A,9V/2A,12V/1.5A)

Материал: ABS

Цвят черен


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение