-25%
39.90 лв. 29.99 лв.
39.90 лв. 29.99 лв.
24.90 лв.
24.90 лв.
-20%
49.90 лв. 39.90 лв.
49.90 лв. 39.90 лв.
Съвременните смартфони и таблети все повече се разреждат в неподходящ момент. Водещите производители на мобилни устройства в надпреварата за техническо превъзходство пускат мощни устройства с продуктивна плънка, ярък екран, много вградени сензори, сензорен екран с голям диагонал с поддръжка на мултитъч. В резултат на това, такива джаджи имат значителна консумация на енергия, докато не всички от тях са оборудвани с вместима батерия. Ако редовно попадате в ситуация, в която енергията на вашия смартфон е на изчерпване, то добре е да знаете и как да избирате външни батерии.
Сред моделите представени в 7online.bg има универсални външни захранващи батерии, които са достъпен начин за решаване на този проблем.
USB захранващата батерия помага значително да се удължи времето за работа. Тя може да бъде резервен източник на захранване за устройства, вариращи от прости дайлери, Bluetooth слушалки до големи таблети и самостоятелно професионално оборудване. Външната батерия за захранване с USB кабел е в състояние да зареди разредено устройство за кратко време навсякъде: в автобус, влак, в училище, в парк или сред природата.
Универсалната външна батерия или преносима USB захранваща банка е автономно захранващо устройство, предназначено за презареждане на мобилни устройства (мобилен телефон, смартфон, таблет, камера, безжични слушалки, както и друго оборудване и аксесоари) при липса на достъп до Източник на променлив ток - кабелна мрежа.
Всички марки и модели, мощности и размери външни батерии може да разгледате на 7online.bg!
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)