Продуктов код: 71155
Наличност: В наличност
14.90 лв. 19.90 лв.

Количество

Стенен държач за четки, мопове и метли, с прикрепяне за стената чрез залепване в две разновидности – двоен, със стилен дизайн в сребристо, подходящ за всяка част от дома.

ОСОБЕНОСТИ:
Ако желаете да организирате пособията за чистене в дома или офиса, но не разполагате с обособено помещение за всички почистващи уреди, този стенен аксесоар е задължителен. Дискретният държач с две вградени поставки за метли, четки, мопове и всичко подобно с дръжка се поставя на стената чрез залепване на предпочитаната от вас височина. Няма нужда от дупчене на стената, забиване на пирони или други специфични действия по монтажа – само залепвате поставката и е готова за употреба. Можете да залепите стенния държач за различни повърхности. Така всички почистващи пособия ще са подредени и винаги под ръка. 

ДИЗАЙН:
Така нареченият brush дизайн на панела в сребристо е в модерен изчистен стил, който приляга добре на всеки интериор. Дискретните поставки, вградени в сребристия панел, са налични в черно и бяло и могат да се откачат от стенния държач, за да бъдат почистени. 

КАК ФУНКЦИОНИРА:
Поставката за мопове, четки и метли е лесна за употреба – само избутвате леко дръжката на избраното почистващо пособие в поставката и тя го поема автоматично. За да откачите – издърпайте леко дръжката и поставката се разтваря и отпуска, за да откачите уреда.

За да залепите:
Почистете добре повърхността;
Премахнете защитния филм от стенния държач;
Залепете за повърхността и задръжте 10 секунди, за да елиминираш всички въздушни образувания между държача и стената;
Препоръчително е да изчакате 24 часа след залепването преди употреба за максимална сила на залепване;
Не залепвайте на горещи повърхности – на тапети или на повърхности, по които се стича вода. Не закачайте на поставката твърде тежки (над 5кг) или чупливи и опасни предмети. 

Поставяне чрез залепване;
Цвят на корпуса: сребрист;
Тегло макс. 5кг;
Размер: единичен - 9х7см, двоен – 18х7см;
Сертификат за качество;
Цвят: черен и бял;
Вариант 2: двоен.
СЪДЪРЖАНИЕ НА ОПАКОВКАТА:
1 х стенен държач (двоен);
Транспортна опаковка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение