Продуктов код: 71305
Наличност: В наличност
22.90 лв.

Количество

Описание

С помощта на специалната форма всеки човек може сам да направи градинска пътека в своята градина. Не е нужно да наемате професионалист. Да направите градинска настилка вече е по силите Ви!

Особености на формата:

Формата е за многократно използване, направена е от полистирол с висока плътност, което й придава противоударна устойчивост и издържливост. Издържа няколко хиляди заливания, затова може да я ползвате дълги години. Формата е идеално гладка от всички страни и в тази връзка готовата градинска настилка няма да видите никави шевове, разрези и други несъвършенства. Уникалният модел на формата позволява да я поставите във всички страни, което дава свобода на Вашето въображение при създаването на пътечката. Може да създадете форми по Ваше желание и вкус.


За създаването на здрава и красива пътека Ви е необходимо:

Определите от къде и през къде ще менава пътеката. На мястото на бъдещата градинска пътека е нужно да има изкоп с дълбочина 6-10 см.

Засипете с чакъл и пясък (4-8 см). Залейте пясъка с вода обилно, непосредствено преди поставянето на формата. Върху пясъка сложете найлон, той ще ползволи да се запази

влагата в бетона до неговото втвърдяване. При поставяне на формата, ако участъка е наклонен, предварително сложете ориентир - въже.


При приготвяне на разтвора (1 цимент : 3 пясък : 4 чакъл )

Добавете вода, докато разтвора стане с консистенцията на гъста сметана.

Добавете оцветител и Вашата градинска пътека ще засияе в ралични цветове.


Запълнете формата, като внимавате да не остава въздух. С права летва махнете излишния разтвор. Изчакайте 20 - 40 минути (разтвора трябва да стои във формата), а ако имате втора форма, направете втора плоча. Държейки формата за краищата, по диагонал, и я махнете. Последната фаза е да предпазите току-що направената пътеката. Можете да измислите подходящ начин за ограждане, чрез който да се предпази пътеката в рамките на един ден.Размери:

40х40см


Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение