МЕНЮ
КОЛИЧКА

Тапицерия и интериор

Тапицерията на салона в автомобила е важна, не само като естетически детайл, но и като практична част. Тя осигурява комфорт по време на работа на автомобила. И така, за никого не е тайна, че с течение на времето кожата се протрива, разкъсва и губи първоначалния си вид. В този случай е необходимо да я смените, като същевременно изберете нови материали за тапицерията и интериор на автомобила.
Съществуват различни причини за подмяна на тапицерията на интериора на автомобила, които могат да бъдат приписани, както на редовни, така и на случайни епизоди. Те могат да се появят неочаквано, така че ако трябва да смените тъканта, може да изберете напълно различен материал за тапицерия за интериора на автомобила. Например, може да замените тъканта с кожа или обратното.
Многообразие от интериорни решения и аксесоари ще откриете на страниците на 7online.bg.
Приятно пазаруване!
 

Код на продукт: M57445
Лостове за демонтаж на щипки интериор за тапицерия метални вилкиКомплект инструменти за вадене на щипки 6 части Mar-PolЛостове за скоби за тапицерия за лесно отстраняване на щифтове за тапицерия, вътрешни капаци и щифтове за закрепване. Специалнатаформа на върховете предотвратява всякакви повреди. Г..
34.99лв.
Код на продукт: 5009
Универсална гумена стелка за багажник.Подходяща за всички видове багажници.Размери : 120см x 80см.Възможност за коригиране на размера.Лесна поддръжка и почистване.Предпазва и запазва багажника на автомобила.Тегло:2,330кг..
34.90лв.
Код на продукт: H02
Автомобилната стойка за телефон е приложима за повечето мобилни телефони. С функция на въртене на  360 ° градуса за по-лесно регулиране на зрителния ъгъл. Стойката е със захващащи конструкции за огледалото на вашия автомобил, което я прави удобна и бърза при монтиране и сваляне. Изработена от високо..
17.90лв.
Код на продукт: A11
На кой му е приятно да стои дълго време в задръстване?  Стойката за телефон за волан, която Ви представяме тук, ще предизвика вашия интерес и ще Ви е от полза, защото с нея ще можете да уплътните всяка своя секунда, като си свършите някаква работа или просто се забавлявате, и така изобщо няма да усе..
13.90лв.
Пистолет за пране и почистване Торнадор Пистолет за пране и почистване Торнадор
-50 %
Код на продукт: 70260
Уникална система за вътрешно почистване, особено подходяща за почистване на автомобили. Свързва се към компресор и благодарение на налягането, въздуха и препарата се завихрят като мини торнадо и изваждат мърсотията от порите. Нужно е само да забършите с влажна кърпа. Работи с различни типове препара..
49.90лв. 99.90лв.
Код на продукт: 1863
Комплект 5 броя инструменти за тапицерията на автомобила, гумени уплътнения, лайсни и др. Инструментите са предназначени за улесняване на отстраняването и изваждането на тапицерията в различни видове автомобили. Произведени от висококачествена пластмаса и подсилени с фибростъкло. Доставят се в текст..
16.90лв.
Код на продукт: M57452
Комплект инструменти за интериор от пластмаса, подсилени със стъклено фибро влакно. Служат за по-лесно и прецизно премахване на облицовки, скоби, уплътнения, ключове, панели на вратите и др. на Вашия автомобил, без да ги повредите.Комплектът се състои от 19 части и включва лостове с различни форми и..
39.90лв.
Код на продукт: 70695
Комплект 11 броя инструменти за тапицерията на автомобила, гумени уплътнения, лайсни и др. Инструментите са предназначени за улесняване на отстраняването и изваждането на тапицерията в различни видове автомобили. Произведени от висококачествена пластмаса и подсилени с фибростъкло. Доставят се в текс..
29.90лв.
Код на продукт: 71044
Иновативно безжично зарядно-стойка за мобилен телефон в превозното ви средство. Така вашият телефон винаги ще бъде на една ръка разстояние и със заредена батерия. С него зареждате телефона си с интелигентна технология от ново поколение Qi. Стойката притежава сензор за движение и когато приближите те..
24.90лв.
5бр. 3D Универсални стелки за автомобил 5бр. 3D Универсални стелки за автомобил
Hot -33 %
Код на продукт: 70925
3D тип леген5бр. универсални гумени стелки за различни модели автомобили. Изключително издръжливи, изработени от висококачествени материали. Пасват на повечето модели автомобили,има опция да изрежите стелките (универсален модел),  за да могат да се напаснат максимално добре спрямо купето на автомоби..
39.90лв. 59.90лв.
3в1 Универсално зарядно 3в1 Универсално зарядно
-15 %
Код на продукт: 71011
Комплектът съдържа зарядно за автомобил (12-24V, 5V-500mA), fast charge адаптер за електрическата мрежа и micro USB кабел тип "B"...
16.90лв. 19.90лв.
2в1 Qi Стойка за автомобил с безжично зарядно 2в1 Qi Стойка за автомобил с безжично зарядно
-34 %
Код на продукт: Q2
Иновативно безжично зарядно-стойка за мобилен телефон в превозното ви средство. Така вашият телефон винаги ще бъде на една ръка разстояние и със заредена батерия. С него зареждате телефона си с интелигентна технология от ново поколение Qi. Стойката притежава сензор за движение и когато приближите те..
32.90лв. 49.90лв.
Код на продукт: 1749
Елегантна поставка за телефон, подходяща за всички модели телефони, независимо отразмера (4.0" до 6.0") . Лесна за монтиране и ползване...
12.90лв.
Стелки за багажник 108х140 Стелки за багажник 108х140
Няма наличност
Код на продукт: 3039
Универсална гумена стелка за багажник.Подходяща за всички видове багажници.Размери : 108см x 140см.Възможност за коригиране на размера.Лесна поддръжка и почистване.Предпазва и запазва багажника на автомобила...
39.90лв.
Показани от 1 до 14 от 14 (1 страници)