-13%
22.90 лв. 19.90 лв.
22.90 лв. 19.90 лв.
-33%
29.90 лв. 19.90 лв.
29.90 лв. 19.90 лв.

Предлагаме продукти с доказано качество и отлични характеристики!
Когато избирате слушалки, оценете техните технически характеристики, на първо място и изходната мощност. Тогава ще знаете, какво точно търсите. Форматът на звуковата схема е много важен. Ако слушалките се използват предимно за слушане на музика, тогава най-добрият избор ще са модели, които отговарят на формат 2.0. Слушалките 7.1 обикновено се използват в игрите. Може да оцените нивото на качеството на възпроизвеждане въз основа на диаметъра на емитерната мембрана. Може да закупите слушалки, които да задоволят нуждите на всеки потребител в онлайн магазина на 7online.bg.
Има два вида методи за свързване на слушалки - кабелни и безжични. Сред безжичните слушалки се открояват устройства, които отговарят на категорията TWS (True Wireless Stereo). Такива модели са 100% лишени от проводници: техните подложки за уши не са свързани помежду си. Предимствата на безжичните слушалки са очевидни. Предимството на кабелните слушалки е, че няма нужда да зареждате автономни източници на енергия, ролята, на които в по-голямата част от случаите се играе от литиеви батерии.
Използвайки слушалки, може да се наслаждавате на любимите си песни и аудиокниги, където и да сте. Има голям брой видове от разглеждания тип технология. Най-разпространените слушалки са за поставяне в ушите, обгръщащи самите уши. Отделна ниша е заета от слушалки за игри, чийто дизайн е оптимизиран за възпроизвеждане на аудио в игри. Компактните източници на звук за спорт са категория, популярна сред любителите на активния начин на живот.

Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)