Ръчните инструменти са широко представени в каталога на нашия онлайн магазин - 7online.bg. Тук може да откриете повече десетки артикула, за различни ситуации и нужди, които да са ви от полза.
Сред тях са домакински и професионални ръчни инструменти за всякакви строителни и ремонтни работи, независимо дали става дума за ремонт на помещения, оборудване и автомобили, грижа за градински парцел или дървообработване и металообработване.
Ръчни инструменти за ремонт и строителство
Бояджийски консумативи за нанасяне на лак, боя и вар. Това са четки, валяци и спомагателни инструменти: тави за ролки, четки за изравняване на тапети и отстраняване на стари покрития, както и кювети (контейнери за смесване на разтвори и боя).
Професионални ръчни шпакловъчни инструменти за вътрешни довършителни работи:
рендета, мистрии, стъргалки, шпатули и др. С тяхна помощ се полагат и изравняват разтвори и довършителни материали. Също така в този раздел попадат и някои ножове за рязане на материал и кофи за смесване и транспортиране на смеси.
Измервателен инструмент
Нито един ремонт или строителство не е завършен без измервания. Ето защо няма да е излишно да купите рулетка, нивелир, шублер, ъгломер, квадрат и транспортир и т.н.
Градински инструменти
Всеки жител на вила се нуждае от градински инструменти и ръчни инструменти. Сатъри, бормашини, ножовки, пръскачки, ръчни коси, вили, ножици, ръчни колички и много други за грижа по насажденията.
Инструмент за ремонт на автомобили
Специализираните автомобилни инструменти ще са полезни на всеки собственик на автомобил. Те включват широка гама, аксесоари за повече комфорт или сигурност.
Инструменти за дърво и металообработване
Магазинът 7online.bg предлага дърводелски ръчни инструменти като рендета, ножовки, прободни триони, длета, брадви и др. Разполага и с разнообразие от специални дърводелски ръчни инструменти - ножици за метал, менгеме, гаечни ключове, резачки за тръби и много, много други.
Ръчни инструменти за електроинсталация
Резачки за кабели, пресови клещи, сонди и тестери за напрежение. Това не само ще помогне за улесняване на дейностите, но и ще позволи да се предпазите от токов удар.

Показва 1 до 24 от 113 (5 страници)