SALE
119.90 лв. 94.90 лв.
119.90 лв. 94.90 лв.
SALE
229.90 лв. 199.90 лв.
229.90 лв. 199.90 лв.
SALE
29.80 лв. 22.90 лв.
29.80 лв. 22.90 лв.

Тук ще откриете електрически инструменти с високо качество и на добра цена.
Може бързо и евтино да купите електрически инструменти в онлайн магазин 7online.bg. Ние предлагаме инструменти на едро и дребно, затова и нашите клиенти са, както обикновени потребители, така и корпоративни. Може да направите покупка с едно кликване. За целта отидете, върху съответната икона и поръчайте или се обадете по телефона.
Характеристики на покупка и доставка
наличието на реверс (изисква се в случай на бормашини и отвертки) - без него няма да е възможно да развиете крепежния елемент.
тип превключвател – за солиден електроинструмент, бутонът за захранване винаги е защитен от случайно включване;
тип захранване (зависи от мрежата или батерията) - мрежовите инструменти са по-мощни, но зависят от източника на захранване; акумулаторните батерии са подходящи за мобилна работа, но невинаги се справят с прекалено твърдите повърхности;
размери и тегло - от тях зависи, колко удобен ще бъде работният процес;
консумация на енергия - този фактор определя производителността на продукта;
Трябва да изберете електроинструмент, като имате предвид:
Най-популярните видове електрически инструменти са отвертки, електрически бормашини, електрически прободни триони и рендета, фрези, перфоратори, ударни чукове. Голямото търсене на такива продукти се дължи на факта, че може да се използват за извършване на огромна гама от ремонтни и строителни работи, както у дома, така и с по-професионална насока.
Видове стоки и критерии за избор
В нашия магазин винаги ще намерите верни помощници за необходимите и полезни неща, а артикулите в сайта ще ви помогнат да ги направите нещата ефективно и професионално.
Нашият онлайн магазин е пръв помощник за решаване на професионални работни задачи, организиране на домакински дейности и дейности на открито.
Ние сме онлайн магазин 7online.bg и предлагаме възможност за покупка на електроинструменти на едро и дребно, с бърза доставка във всяко кътче на страната.
Ако сте започнали ремонт или просто искате да опитате уменията си в битови проблеми, ако е време да приберете реколтата от лятната си вила или да почистите снега от пътеките, ако сте любител на риболова или прекарвате свободното си време, заровени в двигателя на своята кола - добре дошли сте в 7online.bg!

Показва 1 до 24 от 278 (12 страници)