-21%
119.90 лв. 94.90 лв.
119.90 лв. 94.90 лв.
-13%
229.90 лв. 199.90 лв.
229.90 лв. 199.90 лв.
-23%
29.80 лв. 22.90 лв.
29.80 лв. 22.90 лв.

Тук ще откриете електрически инструменти с високо качество и на добра цена.
Може бързо и евтино да купите електрически инструменти в онлайн магазин 7online.bg. Ние предлагаме инструменти на едро и дребно, затова и нашите клиенти са, както обикновени потребители, така и корпоративни. Може да направите покупка с едно кликване. За целта отидете, върху съответната икона и поръчайте или се обадете по телефона.
Характеристики на покупка и доставка
наличието на реверс (изисква се в случай на бормашини и отвертки) - без него няма да е възможно да развиете крепежния елемент.
тип превключвател – за солиден електроинструмент, бутонът за захранване винаги е защитен от случайно включване;
тип захранване (зависи от мрежата или батерията) - мрежовите инструменти са по-мощни, но зависят от източника на захранване; акумулаторните батерии са подходящи за мобилна работа, но невинаги се справят с прекалено твърдите повърхности;
размери и тегло - от тях зависи, колко удобен ще бъде работният процес;
консумация на енергия - този фактор определя производителността на продукта;
Трябва да изберете електроинструмент, като имате предвид:
Най-популярните видове електрически инструменти са отвертки, електрически бормашини, електрически прободни триони и рендета, фрези, перфоратори, ударни чукове. Голямото търсене на такива продукти се дължи на факта, че може да се използват за извършване на огромна гама от ремонтни и строителни работи, както у дома, така и с по-професионална насока.
Видове стоки и критерии за избор
В нашия магазин винаги ще намерите верни помощници за необходимите и полезни неща, а артикулите в сайта ще ви помогнат да ги направите нещата ефективно и професионално.
Нашият онлайн магазин е пръв помощник за решаване на професионални работни задачи, организиране на домакински дейности и дейности на открито.
Ние сме онлайн магазин 7online.bg и предлагаме възможност за покупка на електроинструменти на едро и дребно, с бърза доставка във всяко кътче на страната.
Ако сте започнали ремонт или просто искате да опитате уменията си в битови проблеми, ако е време да приберете реколтата от лятната си вила или да почистите снега от пътеките, ако сте любител на риболова или прекарвате свободното си време, заровени в двигателя на своята кола - добре дошли сте в 7online.bg!

Показва 1 до 24 от 326 (14 страници)